[./22alhomepag.html]
[mailto:ingridvanwijk@hotmail.com]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt
St lacreet dolore magna aliguam
Ut wisis enim ad minim veniam
quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis
nisi ut aliquip ex ea commodo consequat
Español
English
Français
Nederlands
Italiano
Deutsch
Lorem
Ipsum
mail
Sit
home
Welkom
[./_tn_22alonzehondenpag.html]
Onze Honden
[./_tn__tn_22aldebordercolliepag.html]
De Bordercollie
[./_tn_22alfotospag.html]
Foto’s
[./_tn_22alstambomenpag.html]
Stambomen
[./_tn_22alpupspag.html]
Pup’s
[./_tn_22allinkenpag.html]
Linken
Onze eerste hond is Duri. Ondertussen al een oude sok geworden. Dit was onze eerste bordercollie, een reutje, die wij in 1996 aanschaften. Een ontzettend lieve en rustige hond. Helaas bleek al gauw dat hij hd had en hij moest dus gecastreerd worden.
De tweede hond die wij kregen is Evie. Haar hebben we uit Wales meegenomen toen we daar waren voor de schapndrijf wedstrijden. Onze kennel is genoemd naar de plaats waar zij vandaan komt. Zij komt namelijk uit Cwmberwyn en is in 1997 bij ons gekomen. Zij was onze belangrijkste hond waar wij een aantal mooie nestjes van hebben gehad. Helaas is zij nu te oud geworden.
Als derde hond kregen wij Roy. Een prachtige reu uit Schotland en een erg goede werkhond. Hij was al wat ouder toen hij bij ons kwam en een beetje bang. Gelukkig voelt hij zich nu helemaal thuis en hij is al een aantal keer een goede vader gebleken.
Als vierde hond kwam tenslotte Sweep. Als pup had hij al een poosje bij ons gelogeerd. Later hebben we hem gekocht en is hij vanaf Denemarken (waar hij toen zat) weer bij ons gekomen. Hij bleek erg veranderd te zijn toen hij weer kwam. In het begin even schrikken maar we zijn erg blij met hem. En ook hij is ondertussen al eens vader geworden.
[Web Creator] [LMSOFT]